zaterdag 18 juni 2011

mixed feelings day...

Vandaag....de dag nadat mijn mama onder narcose is geweest voor haar kindje, en ik haar 15 uur moest missen....is een mixed feeling day.....het leven gaat gewoon weer door, en ik ben nog steeds druk met tentamen voorbereiding, alhoewel ik moeilijk mijn concentratie kan houden.....daarom vandaag misschien heel laat (als ik nog tijd heb) een Lomo-Saturday......en nu.....verder met leren....................ook al was je nog zo klein en jong, je zal voor altijd in mijn hart leven......

7 opmerkingen:

Iris zei

Wat gaan jullie toch door een nare tijd als gezin. Ik hoop dat je moeder snel opknapt.

De foto's die je hebt gemaakt zijn weer prachtig, wat een mooie diepe kleur, vooral de kleuren bij de tweede foto zijn geweldig. En de scherpte versus de vaagheid is heel goed uitgepakt. Is dit echt pas je eerste rolletje?

Sigrid zei

Sterkte voor jullie allemaal.
Ik hoop dat het leren nog een beetje wil lukken..

hartje-bloem zei

@Iris Bedankt ;) nee deze foto's heb ik niet gemaakt met mijn Holga, maar met mijn canon....was het maar waar...:D

@Sigrid Dankje :) ik hoop het ook..

Casper zei

Heel veel sterkte voor jullie... Je "gewone" foto's zijn schitterend, wat een kleuren zeg! :)

Iris zei

Ik voelde me al zo'n Lomo-amateur. ;) Maar ook met de digitale camera heb je prachtige foto's gemaakt: mooie uitsnede en superkleuren.

Succes ook met leren!

maarnietvangrijs zei

Heftig hoor, veel sterkte!! Ook voor je moeder natuurlijk. Kus! X

Anki zei

Judith, wat ben je toch een lieverd. Zo meelevend. En dat kettingkje wat je kocht voor je moeder, hoe bijzonder. Sterkte voor jou en de rest van jullie gezin, ik denk aan jullie!